Studioveertien

Judith

Welkom bij Studioveertien. Mijn naam is Judith. Zelf heb ik een lange weg afgelegd op zowel persoonlijk als spiritueel gebied, waarin ik nog steeds lerende en onderweg ben.

Naast klankmasseur ben ik ook ademcoach, energetisch lichaamstherapeut en oliemasseur. Tevens geef ik regelmatig klank ligconcerten. Op het spirituele vlak volg ik lessen volgens de Advaita Vedanta traditie die de non-duale werkelijkheid onthult.

Op de aanbod pagina kun je lezen welke diensten ik aanbied. Tarieven vind je onder het kopje maak afspraak. Kom je vaker langs dan krijg je korting. Ook het kopen van een giftcard behoort tot de mogelijkheden. Voor kinderen zijn er speciale tarieven. Ook mensen met een kleine beurs kunnen in overleg tegen een gereduceerd tarief terecht.

Afstemmen

Om een klankschalenmassage of holistische oliemassage echt op jou af te kunnen stemmen, doen we een intake gesprek de eerste keer dat je komt.

Bij mijn massages, of het nu een klankschalenmassage is of een oliemassage, stem ik me helemaal af op jou en bied ik je de veilige ruimte om helemaal jezelf te zijn. Je hoeft even niets en kan lekker genieten en ontspannen. Van daaruit kunnen we samen kijken wat jij op dat moment nodig hebt.

De producten waarmee ik werk bij een oliemassage zijn met zorg gekozen en puur en stem ik af op jouw wensen. De basisolie is een amandelolie van Jacob Hooy. Aan de basisolie wordt een zuivere etherische olie toegevoegd met een door jou gekozen aroma van doTERRA.

Contact

Telefoonnummer

+31 6 43 06 38 64

Emailadres

[email protected]

Adres

Studiostraat 14
1276 EG Huizen