Studioveertien
 • Persoon tijdens een klankmassage
 • Ronde golven in water
 • Giftcard van Studioveertien
 • Persoon tijdens een klankmassage
 • Ronde golven in water
 • Giftcard van Studioveertien
 • Persoon tijdens een klankmassage
 • Ronde golven in water
 • Giftcard van Studioveertien

Klankschalenmassage

Bij een klankschalenmassage worden de helende klankschalen op het geklede lichaam gezet. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en geleidt zo prachtig de trillingen van de klankschalen door je hele lichaam. Hierdoor ontstaat een innerlijke massage, die ervoor zorgt dat je in een algehele diepe ontspanning komt. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een aangename en subtiele manier 'aangeraakt', wat een zuiverende en harmoniserende werking heeft.

De klanken gecombineerd met de trillingen brengen je in een diepe ontspanning waardoor stress, pijn of emoties kunnen ontspannen en de levensenergie meer kan stromen. De trillingen werken soms wel enige dagen door in je lichaam en stellen je in staat om beter in balans te komen.

In een klanksessie stem ik me helemaal af op jou en bied ik je de veilige ruimte om helemaal jezelf te zijn. Je hoeft even niets en kan lekker genieten en ontspannen. Tarieven vind je onder het kopje maak afspraak.

Een klankschalenmassage brengt je (naast een uur heerlijk genieten):

 • meer rust en balans tussen lichaam en geest 
 • verbetering van je nachtrust
 • meer ontspanning en zelfvertrouwen
 • een verbeterde gezondheid en levensenergie


Giftcard

Wil je iemand eens lekker verwennen? Iemand die de laatste tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken, heel druk is geweest of gewoon zomaar. Dan is een klankmassage een heerlijk cadeau. Even niets hoeven en wegzinken in de klanken en trillingen van de klankschalen.

Ook voor kinderen is het een hele fijne belevenis om in deze hectische tijd eens lekker helemaal te ontspannen. Speciaal kindertarief.

Mail voor het bestellen van een mooie giftcard naar: [email protected] en laat je adresgegevens achter. Dan stuur ik je de kaart en het betaalverzoek z.s.m. toe. Tarieven vind je onder het kopje maak afspraak.

Heerlijke ontspannen

Na een klankschaal massage ben ik weer heerlijk ontspannen en uitgerust. Dank je wel Judith.

Chris, Nov 06, 2022

Ik heb intens genoten van de klankmassage bij Judith

De geluiden en trillingen van de klankschalen op het lichaam brengen je in extase en harmonie. Ik ervaarde een serene en meditatieve staat van zijn, waarin ik nog wel veel langer had willen verblijven. Gelukkig bleef de rust nog een tijd bij me tot de werkelijkheid van het leven me weer met twee voeten op de grond gezet heet. Je wilt terug, terug....

Rudolf, Jul 06, 2023

Andere wereld

Wat een heerlijke, rustige en veilige omgeving om een klankmassage te ontvangen. Heb er zo van genoten en het nam mij mee naar een andere wereld. Bedankt Judith

Willem, Jul 08, 2022

Rust lichaam en geest

De klankschaal sessies geven mij rust, een evenwichtiger gevoel in lichaam en geest en werken louterend op mijn ademhaling. Zeer deskundige begeleiding en uitvoering door Judith. Wat mij betreft een echte aanrader.

Dick, May 17, 2023

Afstemming

Via mijn therapeut kwam ik bij Judith terectht om mijn overprikkelende zenuwstelsel weer tot rust te kunnen brengen en te ontspannen met een klankschalenmassage. Na een aantal keren bij Judith te zijn geweest, die prima afstemt waar jij en jouw lichaam behoeft aan heeft, komt er meer rust in mijn Lichaam. Judith je bent een topper.

Annette, Aug 16, 2023

1/5