Studioveertien

Klankconcert

Iedere eerste donderdag van de maand is er de mogelijkheid een klankligconcert in Laren bij te wonen.
In het kerkje aan de Velthuisenlaan 17 geven we dan een mooi concert met klankschalen en meer.
Welke instrumenten kunnen er, naast de klankschalen, voorbij komen in de klankreis? Oceaandrum, tongdrum (432 Hz), sjamanen drum, kalimba, tamlpura, sitar, helende kristallen klankschalen, koshis’s, Indianen fluit, regenstok en tingsha.

Concert bijwonen

Aanmelden voor één van onze concerten (of een serie) kan via onderstaande gegevens. Bellen, appen of mailen is allemaal prima. Voor de data zie de agenda op deze website.

+31 6 43 06 38 64
[email protected]

De bijdrage voor het bijwonen van een klankligconcert is vanaf € 17,50. Er is maandelijks ruimte voor 20 deelnemers.

Klankconcerten kan ik ook verzorgen op iedere gewenste locatie, op jouw evenement, retraite of op een bijzondere gelegenheid of feestje.

Wat een prachtige klankenreis!

Jullie zijn fijn op elkaar afgestemd, mooi complementair, gevoelig. Heb ervan genoten, heerlijk ontspannend. Heb je misschien wel gehoord, ik zonk bijna in slaap.

Margo, May 28, 2023

Muzikale reis

Heerlijk ontspannen en helemaal even in het NU. Ging snel voorbij voor mijn gevoel. Dank voor deze mooie muzikale reis.

Oscar, May 28, 2023

Schattig kerkje

Het was voor mij de tweede keer in dit schattige kerkje en het was leuk om te merken dat er wat verschillende geluiden/instrumenten waren. De ademsessie vooraf was fijn, de geleide meditatie van de keer daarvoor was ook enorm ontspannend. Ongelofelijk hoe snel een uur voorbij kan gaan. Enorm bedankt en tot snel weer.

Lisa, Apr 23, 2023

1/3