Studioveertien

Op locatie

Alle diensten biedt ik ook aan op een andere locatie dan in mijn praktijkruimte. Mijn klankschalenmassages en/of holistische oliemassages kan ik bij jou thuis, op een kantoor of bij een yogastudio komen verzorgen. Neem contact op over de mogelijkheden en (aangepaste) tarieven.

Klankconcerten kan ik ook verzorgen op iedere gewenste locatie en bij ieder evenement, zoals bijvoorbeeld op een door jouw georganiseerde retraite, bij een familieopstellingendag of bij welke andere gelegenheid of feestje dan ook.

Tarieven op aanvraag.

Verder ben ik regelmatig aanwezig op festivals of leuke evenementen. Zie hiervoor de agenda op deze website.

Giftcard

Wil je iemand eens lekker verwennen? Iemand die de laatste tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken, heel druk is geweest of gewoon zomaar. Dan is een klankschalenmassage of een holistische oliemassage een heerlijk cadeau. Even niets hoeven en wegzinken in de klanken en trillingen van de klankschalen of genieten van liefdevolle aanrakingen.

Mail voor het bestellen van een mooie giftcard naar: [email protected] en laat je adresgegevens achter. Dan stuur ik je de kaart en het betaalverzoek z.s.m. toe.

Tarieven op aanvraag.