Studioveertien
  • Klankmassage ruimte
  • Giftcard van Studioveertien
  • Klankmassage ruimte
  • Giftcard van Studioveertien
  • Klankmassage ruimte
  • Giftcard van Studioveertien

Holistische oliemassage

Een holistische olie massage kun je jezelf cadeau geven om heerlijk te ontspannen maar ook om aangeraakt en misschien zelfs wel geraakt te worden. Aanraken is een basisbehoefte. Toch is het zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend dat daarin voldoende is voorzien. Gemis hiervan op hele jonge leeftijd alsook op oudere leeftijd heeft grote gevolgen voor je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Negatieve ervaring met aanraking of andere ingrijpende emotionele gebeurtenissen kunnen zorgen voor het blokkeren van alle levensenergie waardoor je vastloopt in je dagelijks leven. Door respectvolle aanraking kunnen oude, onderdrukte emoties en gevoelens die bevroren zijn in het lichaam ontdooien, waardoor de levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

In een holistische oliemassage stem ik me helemaal af op jou en bied ik je de veilige ruimte om helemaal jezelf te zijn. Je hoeft even niets en kan lekker genieten en ontspannen.

De producten waarmee ik werk zijn met zorg gekozen en puur. De basisolie is een amandelolie van Jacob Hooy, mocht je allergisch zijn voor noten gebruik ik de Arnicaolie van Jacob Hooy. Aan de basisolie wordt een zuivere etherische olie toegevoegd met een door jou gekozen aroma van doTERRA.

Giftcard

Wil je iemand eens lekker verwennen? Iemand die de laatste tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken, heel druk is geweest of gewoon zomaar. Dan is een holistische oliemassage een heerlijk cadeau. Even niets hoeven en genieten van ontspannen liefdevolle aanrakingen.

Mail voor het bestellen van een mooie giftcard naar: [email protected] en laat je adresgegevens achter. Dan stuur ik je de kaart en het betaalverzoek z.s.m. toe.

Tarieven onder het kopje maak afspraak.

Gouden handen

Opladen doe ik op de massagetafel bij Studio 14.Tijdens een olie massage van Judith voel ik ter plekke hoe de ontspanning in mijn lichaam terugkeert. Ik vind Judith een gepassioneerde vakvrouw, empatisch, kan goed luisteren en beschikt over gouden handen. Ze beheert verschillende soorten massage technieken en kan daarom ook een aanvulling zijn op andere behandelingen zoals fysiotherapie. Haar praktijkruimte is fijn en netjes. Ik heb nu een aantal massages van Judith gehad waardoor ik de pijn in mijn nek en schouders kan loslaten en weer bewust ben van mijn lichaam. Met name een oliemassage voelt als een weldaad. Je hoeft overigens geen klachten te hebben om op de massagetafel bij Judith te liggen.

Ingeborg, Jan 20, 2023

Weldadige ervaring

Doordat ik me helemaal veilig voel bij jou, kon ik me overgeven aan het moment, aan jouw aanraking. Ik was volledig aanwezig en ontspannen in het moment ipv in mijn hoofd bezig te zijn met van alles en nog wat. Ik voelde hoe jij ook helemaal aanwezig was en al je aandacht had bij het masseren. Ook de muziek op de achtergrond voelde 1 met de massage. Wat een rijke ervaring en een fantastische oefening in ontvangen, overgave en loslaten. Dankjewel!

Savannah, Jun 26, 2023

1/2