Studioveertien
  • Giftcard van Studioveertien
  • Giftcard van Studioveertien
  • Giftcard van Studioveertien

Duo klankschalenmassage

Samen genieten van een klankschalenmassage in combinatie met een klankreis is een ware belevenis.

In deze duo klankschalenmassage worden niet alleen de klankschalen op het geklede lichaam van een ieder gezet, daarnaast krijg je ook nog heel veel andere betoverende klanken te horen waar je heerlijk op kunt wegdromen.

In een klankschalenmassage werk ik op het lichaam met drie therapeutische klankschalen die op diverse chakra’s worden gezet, de klanken en trillingen brengen je in een diepe ontspanning. Wil je meer weten? Kijk dan onder het kopje klankschalenmassage.

Welke instrumenten kunnen er, naast de klankschalen, voorbij komen in de klankreis? Oceaandrum, tongdrum (432 Hz), sjamanen drum, kalimba, helende kristallen klankschalen, koshis’s, Indianen fluit, regenstok, tingsha.

Met wie kom jij samen genieten?

Verwen je naast jezelf nog iemand anders met dit originele en ontspannen cadeau?

Mail voor het bestellen van een mooie giftcard naar: [email protected] en laat je adresgegevens achter. Dan stuur ik je de kaart en het betaalverzoek z.s.m. toe. Tarieven vind je onder het kopje maak afspraak.

Super gezellig met z'n tweetjes

Met zijn tweetjes, op mijn verjaardig, een klankmassage ondergaan. Een super leuke ervaring om zo samen te genieten van alle klanken.

Johan en Karin, Nov 06, 2022

1/1